Şizofersin Hazinem sohbet odalarında

 Merhaba sevgili sohbet odaları takipçileri, bu paylaşımım da yeni katıldığım sohbet odaları ağı Hazinem'den bahsedeceğim sizlere. Hazinem.net Sohbet ve Muhabbet odalarına bugün itibariyle 1 ay olacak katılalı efsane bir muhabbet dönen ortamlardan en tatlısı olduğunu sizlere anlatacağım. Bir arkadaşım vasıtasıyla sohbet odalarına davet edildim burası bahsettiğim üzere Hazinem adında bir chat bağlantısı yapılan yer. Buraya ilk girdiğimde #sohbet adındaki bir kanala giriyoruz aslında bir kaç kanala birden giriyoruz bunları tek tek yazıp amaçlarını da paylaşalım. 

Hazinem.net sohbet odalarına nasıl girdim? 

internet tarayıcısını açıp www.hazinem.net yazıp ilk önce sohbet sitesine bağlandım. Burada rumuz yani kullanıcı adı ve şifreleme işlemi için bir bölümü dolduruyoruz ilk defa giriyorsak şifreli bir giriş olmayacağından rumuzu yazıp bağlan diyebiliyoruz. Bağlantı başladıktan sonra hazinem.net sohbet sunucusuna bağlantı başlamış oluyor.

[20:24]
irc.Hazinem.Net:
*** Sunucumuza hos geldiniz...
 
HazinemNet Sohbet odaları Görüntüleri

 

 işte bu yazıyı gördüğünüz anda hazinem ağına giriş yaptığınızın bildirgesini okumuş olursunuz. sırayla bir kaç oda karşınıza düşecektir. 

#Kelime #OXM #yarışma #islam #radyo #eğitim #sohbet 
 
#Kelime : Kelime oyun odasıdır bu kanalda kelime içinde geçen harfler sıralanır ve o harflerden belirlenen kelime bulunur. 

#OXM : Bu oyun kanalında verilen harflerden türetilen kelimelerle puan toplanır. 

#yarışma : Bir çok kişiyle aynı anda yarışabileceğiniz genel kültürünüzü geliştireceğiniz efsane oyun kanalıdır kendinize bir arkadaş seçerek harika oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. 

#islam : islam sohbet ve oyun kanalı olarak hazinem sohbet odalarında hizmet vermektedir bu kanalda islami sohbet edebilir islami sorular çözerek kendiniz geliştirebilirsiniz. 

#radyo : işte burası radyo kanalı burada istek isteyebilir armağan edebilir ve isterseniz Dj olabileceğiniz harika bir yerdir. Radyoyu web sitesinde girişte otomatik olarak başlatmaktadır keyifli dinlemeler dilerim. 
 
#Eğitim : Bu kanalda sohbet sitesinde geçerli yönetici komutları ile ilgili soru cevap bulacaksınız. Bir IRCop ve kanal opu nasıl davranır hangi komutları kullanır gibi cevaplara ulaşacağınız kişisel operatör gelişim kanalıdır. 

#Sohbet odası Hazinem Chat dünyasının en gözde odasıdır bu kanal üzerinden sunucuya bağlanan tüm Rumuzlar anlık olarak sohbet edebilirler işte bu odada sanalda başlayan gerçekçi dostluklar kuruluyor. Kanal yöneticisi MerCan hanımdır kaliteli sohbetiyle sizinle birlikte harika zaman geçirebileceğiniz bir kişi olarak hazinem ailesinde yer bulmaktadır. 

Hazinem Net Sohbet ailesinin efsane kullanıcılarını sizlere tanıtmaktan onur duyarım

Sinemi : O bir derttaş
Rania : O bir sohbetçi
Edward : O bir birisi
SizofErsin : O bir çılgın
Golge : O bir Dj
Dua : O bir Dua
EmRe06 : O bir AnkaraLı
BaHaR : O bir patroniçe
Hadise : O bir Dj yöneticisi
Yusuf : O bir islam sohbet odası yöneticisi
Kerem : O bir major
MyLife : O bir menejer
Loading : O bir sohbetçi
Gunahkar : O bir efsane
Rima : O chattiriyor
qRi : O bir Laydi ...
 
 
 
 
ve adını listeye ekleyemediğim bir çok arkadaşla 1 ay içinde samimi bir dostluk kurduk. bir çok konuyu artık hep birlikte paylaşıyor cevaplıyor dertleşiyoruz buda HazinemNet sohbet yerinin farkını ortaya koyuyor. Harika bir yazılıma da sahip olan hazinem ağı kullanıcılarına rahat bir imkan sunmak için hergün yenilenerek değerli kullanıcılarıyla karşınızda. 
 
Sizde bahsettiğim bu harika sohbet odasına bağlanmak isterseniz tarayıcınıza www.hazinem.net yazarak bağlantı kurunuz ...
 
ve ben deniz ŞizofErsin sizinle birlikte HazinemNet de olacağım... üstelik bende #Aşk kanalı yöneticisi olarak sizinle olacağım.
 
Keyifli hoş sohbetler dilerim. 


@SizofErsin

Comments

Popular posts from this blog

Türkish Powerman AKINCI - Güçlü Türk Akıncı

Hazinem Sohbeti Evliler ortamında

IRCd Hangi Unreal Sürümünü Kullanıyorsunuz?